Menu Icon Find Icon
info@topslike.si
Košarica Cart Icon
0
Še prazna.
Vaša košarica je še prazna.

Stenske slike, 3D slike

Moderne 3D slike so slike na platnu, ki so sestavljene iz več delov; zaradi njihove večdelne postavitve na steno ustvarjajo trodimenzionalen učinek. Čeprav je 3D učinek mogoče doseči tudi pri enodelni sliki na platnu, ko je platno „nategnjeno“ tudi po robu slike. Izbirate lahko med slikami iz sedmih, petih, štirih ali treh delov – glede na dimenzije vašega prostora. Večdelne stenske slike lahko v vašem interieru prevzamejo dominantno vlogo. Nimate dovolj prostora? Tudi najmanjše 3D slike imajo svoj čar.

Kam obesiti 3D sliko

3D sliko lahko obesite kamorkoli želite. Zaradi široke palete motivov najdete stensko sliko za vsak prostor, lahko izbirate med nevpadljivostjo ali pa med slikami, ki bodo pritegnile pozornost že takoj ob vstopu v določeno sobo. Zanimive in privlačne 3D slike izjemno dobro funkcionirajo v mordernih interierih – dnevni sobi, spalnici, predsobi ali hodniku. Z našimi slikami se lahko srečate tudi zunaj domovanj. Razobešene so tudi v restavracijah, hotelih in konferenčnih sobah.

Predlogi za 3D slike

Kakšna 3D slika bo najbolje funkcionirala v vašem interieru? Imate svetel interier in hočete sliko, ki izstopa? Izberite si 3D sliko, ki je nekoliko temnejša. Kaj pa abstraktna slika? Dobro izbrana abstraktna slika prinese vašemu interieru več luksuza in elegance. Modernim interierjem se najbolj podajo 3D slike, kjer je uporabljena minimalna kombinacija barv. Ali pa si želite narediti vašo sobo živahnejšo? Poglejte si na primer 3D sliko s sončnicami. V sobo vam prinese toplino in pridih poletja, čeprav zunaj pada sneg. Dnevnim sobam se odlično podajo tudi 3D slike z motivi mest. Naj vas s slike vsak dan „pozdravlja“ na primer Eifflov stolp.

Moderne 3D stenske slike postajajo vedno bolj priljubljen in nepogrešljiv del vašega doma. Oglejte si našo široko ponudbo.

Thumb up
Uporabljamo visoko kakovostni tisk na platno.
Truck Icon
Ob naročilu nad 100 Eur je dostava brezplačna.
Checked Icon
Ponujamo 5500 motivov v 40 različnih dimenzijah.
Jumping Icon
Imamo več tisoč zadovoljnih strank.