Menu Icon Find Icon
info@topslike.si
Košarica Cart Icon
0
Še prazna.
Vaša košarica je še prazna.

Slike za spalnico

Spalnica je mesto našega počitka, sproščanja in spanja – vzbujati nam mora občutke harmonije in pomirjenosti. Pri nas poiščite idealno sliko za vašo spalnico, ki to vzdušje le še dopolni.

Izbiramo sliko za spalnico

Sliko za spalnico izberite po svojem lastnem okusu in glede na celoten videz interierja. Bodite pa pozorni na to, da slika vzbuja spokojnost, ki je za tovrsten prostor potrebna. Slike, ki prikazujejo gibanje in dinamiko, izbirajte raje za druge prostore, na primer za dnevno sobo. V mislih imejte tudi barve, ki prevladujejo na sliki. Raje se izogibajte hladnih barv. Za spalnico so primernejše slike, ki vzbujajo mirno vzdušje in ki so mirnih pastelnih barv. Ali vas bolj pritegnejo konkretne ali abstraktne slike? Za spalnico sta primerna oba tipa.

Priljubljenost večdelnih slik za spalnico

Omenili smo že kakšne barve in motivi naj bi bili oziroma naj ne bi bili primerni na slikah za vašo spalnico. Zdaj pa premislimo še o vrstah slik. Tudi tukaj imate več možnosti. V spalnicah pridejo bolj do izraza večdelne slike, še posebej, če hočete poudariti moderno vzdušje sobe. Zaradi modernega tiska in kakovostne izdelave dobivajo slike novo razsežnost. Ponujamo dobrih 6 tisoč motivov, ki prikazujejo živali, ljudi, mesta, pokrajine, abstrakcijo in številne druge motive. Tudi v kolikor ste glede dizajna zelo zahtevni, verjamemo, da boste med našimi slikami za spalnice našli „svojo izvoljenko“.

Ali vam večdelne slike iz določenega razloga v vaši spalnici ne odgovarjajo? Ali pa se želite pred končno odločitvijo seznaniti tudi z našo drugo ponudbo? Predstavljamo vam še druge možnosti:

  • Steklene slike: Zahvaljujoč moderni tehnologiji tiska slike na steklo dosegajo visoko kakovost. Dajejo eleganten vtis in tudi med temi slikami imate široko izbiro – oblik, prav tako tudi konkretnih in abstraktnih motivov.
  • Dekorativne slike z uro: So primerne za vse, ki poleg lepega videza iščejo tudi večfunkcionalnost. Si želite imeti na steni tako sliko kot tudi uro, pa ta dva predmeta nikakor ne morete uskladiti, da se ne bi „tepla“? Oziroma nimate dovolj prostora? Dekorativna slika z uro rešuje prav ta problem – z eleganco in stilom.
  • Slike z lastnim motivom: Čeprav je ponudba motivov slik ogromna, ponujamo tudi možnost, da imate sliko z lastnim motivom iz vaše fotografije.

Ustvarite iz svoje spalnice mesto, ki bo delovalo mirno in harmonično. Naj vam pri tem pomaga primerno izbrana slika.

Thumb up
Uporabljamo visoko kakovostni tisk na platno.
Truck Icon
Ob naročilu nad 100 Eur je dostava brezplačna.
Checked Icon
Ponujamo 5500 motivov v 40 različnih dimenzijah.
Jumping Icon
Imamo več tisoč zadovoljnih strank.