Menu Icon Find Icon
info@topslike.si
Košarica Cart Icon
0
Še prazna.
Vaša košarica je še prazna.

Slike za dnevno sobo

Ali imate v dnevni sobi prazne stene ali pa sliko, ki ne odgovarja vašim zahtevam? Ali pa si želite brez pretiranega truda spremeniti videz dnevne sobe? Poiščite primerno sliko.

Da dnevna soba naredi dober vtis

V dnevni sobi preživimo precej prostega časa, poleg tega pa je to tudi soba, v katero vabimo svoje goste. Zato bi nam moralo biti pomembno, kakšen vtis pravzaprav daja celotna soba in skrbeti za izboljšanje le-tega. Možnosti je seveda več, lepa dekorativna prvina, ki brez dvoma polepša videz sobe, je slika.

Večdelne slike na platnu za dnevno sobo

Vse več ljudi daje prednost slikam na platnu. Zaradi modernih tehnologij do izraza lepo pridejo barve in slika je zelo privlačna. Še bolj zanimiva možnost so večdelne slike. Sliki dodajo moč in tudi stilnost. Najbolj se ujemajo z modernim interierjem. Slike za dnevno sobo lahko dobite iz sedmih, petih, štirih, treh ali enega dela.

Izbira slik za dnevno sobo

Slika veliko pove o vašem okusu in čutu za estetiko. Zato bi se morali z izbiro slike za dnevno sobo potruditi – izpopolni celoten vtis sobe. Čeprav je pri izbiri slike pomembno upoštevati barve in celoten videz dnevne sobe, ne bojte se omejitev. Na izbiro imate ogromno število različnih slik. Ali bi vam ustrezala lepa abstrakcija, ali pa bi dali prednost motivom glasbe, pokrajine, rož, ljudi, mest, tehnike ali mnogih drugih? Poleg motivov premislite tudi o tem, ali bi si kupili več manjših slik ali bi si izbrali eno dominantno, ki bo pokrila večji del stene. Ne pozabite, da velika slika pritegne pozornost obiskovalcev takoj pri vstopu v sobo. S čim naj bi vas in vaše obiskovalce pritegnila? Pri izbiri manjših slik pa mislite na njihovo usklajenost. Izbrali ste sliko za dnevno sobo s temnejšim motivom? Namestite jo na svetlo mesto. Svetle slike so lahko tudi v temnejših kotih.

Ali že veste, kakšen tip in motiv slike najbolj ustreza vaši dnevni sobi? Oglejte si različne možnosti in izberite takšno, ki najbolj odgovarja vašemu okusu in dizajnu dnevne sobe.

Thumb up
Uporabljamo visoko kakovostni tisk na platno.
Truck Icon
Ob naročilu nad 100 Eur je dostava brezplačna.
Checked Icon
Ponujamo 5500 motivov v 40 različnih dimenzijah.
Jumping Icon
Imamo več tisoč zadovoljnih strank.