Menu Icon Find Icon
info@topslike.si
Košarica Cart Icon
0
Še prazna.
Vaša košarica je še prazna.

Stenske slike

Stene brez slik so prazne in interier izgleda pusto. Tudi vi si polepšajte svoj interier z dobro izbrano sliko. Možnosti so različne. Danes so najbolj priljubljene slike na platnu.

Priljubljene slike za stanovanje

Slike za stanovanje so lahko različnih podob. Svoje mesto najdejo ne samo v stanovanjih in hišah (predvsem v dnevnih sobah in spalnicah), ampak tudi v drugih interierjih, ki jih hočete polepšati in jim dodati stil in eleganco. Stenske slike na platnu delamo z uporabo modernih tehnologij – motiv pride do izraza in postane dominanta interiera, predvsem če se odločite za sliko iz več delov.

Motiv stenske slike izberite po svojem okusu, ampak tudi glede na prostor, kjer se bo izbrana slika nahajala. V kolikor so za dnevno sobo primernejše slike na platnu z dinamičnim motivom, na primer mesta, ljudi ali živali v gibanju, za spalne prostrore izbirajte mirnejši motiv, ki v vas zbudi občutek miru in harmonije. Z modernim interierjem se lepo ujema abstrakcija, s tradicionalnim pa bolj slike s pokrajino.

Ali se kljub naši veliki izbiri slik za stanovanje ne morete odločiti, katero izbrati? Poiščite svojo priljubljeno fotografijo, mi pa vam iz ljubega spomina naredimo sliko na platnu. Svojo priljubljeno temo boste imeli vedno pred očmi. Več informacij najdete tukaj.

Thumb up
Uporabljamo visoko kakovostni tisk na platno.
Truck Icon
Ob naročilu nad 100 Eur je dostava brezplačna.
Checked Icon
Ponujamo 5500 motivov v 40 različnih dimenzijah.
Jumping Icon
Imamo več tisoč zadovoljnih strank.